t&b bestaat 1 jaar! / It's t&b's 1 year anniversary!

22/04/2016

 

Wat is de tijd toch snel gegaan. Het lijkt nog als de dag van gisteren dat wij open gingen en nog onze draai moesten vinden met alle kokkerel kunsten op onze nieuwe locatie. Maar inmiddels bestaan we vandaag alweer 1 jaar :)! En dat vieren wij met een nieuwe menukaart met nieuwe starters, pasta's, pizza's, extra's en dressings! Komt u het ook uitproberen? Wij horen graag of u onze nieuwe toevoegingen op de menukaart ook zo lekker vinden. We hebben ze met liefde geselecteerd en zorgvuldig geproefd ;)! Liefs, ciaooo en een heerlijke dag toegewenst! Wij hopen u snel te mogen verwelkomen! And remember, it's ok to eat a whole pizza by yourself ;)!

 

 

Oh how time has flown by. It seems like yesterday that we just opened up and still had to find our way with our kitchen skills in our new location. But nevertheless it has already been 1 year that t&b has opened its doors :)! And we celebrate that with our new menu with new starters, pastas, pizzas, extras and dressings! Will you come and try it out? We would love to hear if you like our new additions to the menu. We have selected them with love and carefully tasted each one of them ;)! We hope to see you soon! Love, ciaooo and a we wish you a splendid day! And remember, it's ok to eat a whole pizza by yourself ;)!

 

 

Please reload

Posts

t&b bestaat 1 jaar! / It's t&b's 1 year anniversary!

April 22, 2016

1/1
Please reload

Recente Posts / Recent Posts
Please reload

Archief / Archive
Please reload

Zoek Op Tags / Search By Tags
Please reload

Like Ons / Like Us 
Volg Ons / Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

©2020 by Tomato & Basil.

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

De Eerensplein 16
2593 NA, Den Haag (Bezuidenhout)